Cabana Izvoranu

ACTIVITATI

Cabana Izvoranu

SERVICII DE AGREMENT

Cabana Izvoranu pune la dispozitia oaspetilor mai multe oportunitati de relaxare si petrecere a timpului intr-un cadru natural superb:

Vanatoare de trufe
Atelier de pictura
Degustare de vinuri
Yoga, Mindfulness, Neurografica
Drumetii cu masini OFFROAD – Trasee cu masini Offroad
Foc de tabara
Vizita la Geoparcul UNESCO Tinutului Buzaului: https://tinutulbuzaului.org
Vizita la Muzeul Satului din Valea Salciilor
Drumetii in padure
Fotbal
Badminton
Tenis de masa
Inchirieri biciclete

Plimbari

PRIN PADURE

Cabana Izvoranu

CICLOTURISM

Oferim spre inchiriere oaspetilor nostri biciclete mountain bike. Strabatand padurea Izvoranu, veti descoperi trasee pentru toate nivelurile de dificultate. Clipa de clipa veti fi surprinsi de privelistea si atmosfera zonei.

O alta atractie pentru biciclisti o reprezinta soseaua 203G, care serpuieste in interiorul padurii pe 16 km, fiind aproape necirculat de masini este destinatia perfecta pentru o plimbare de weekend cu bicicletele.

Plecand de la Cabana Izvoranu, veti parcurge 6 km pana la Leiculesti urmand sa continuati drumul in padure pana la Monteoru.

Natura, bunul nostru prieten

PADUREA IZVORANU

Cabana Izvoranu

PLIMBARI MONTANE

Drumetiile facute in aceste paduri sunt de neuitat, datorita frumusetilor intalnite la tot pasul. In orice moment caprioarele vor tasni din tufisuri, asadar tineti aparatul foto la indemana.

Padurea Izvoranu

BOGATA IN TRUFE

Cabana Izvoranu

VANATOARE DE TRUFE

Padure de foioase, intinzandu-se la aceeasi latitudine cu regiunea italiana Piemont, Padurea Ivoranu va provoaca sa descoperiti comoara ascunsa sub stratul sau de frunze la suprafata solului sau pana la o adancime de 8-10 cm – trufele -, cele mai pretioase ciuperci care cresc in natura.

Priceputii nostri patrupezi va vor fi sprijin in dezgroparea si culegerea “diamantelor negre” ale pamantului, ghidandu-va din vara pana spre sfarsitul lui februarie in aceasta experienta speciala de gasire a unor delicatese rarisime.

Va asteptam cu drag sa participati la aceasta partida aparte de “vanatoare de trufe”, un sport perfect pentru cei ce iubesc natura, cainele si trufandalele.


Cabana izvoranu este locul ideal pentru organizarea evenimentelor private, departe de orice forma de civilizatie.Rezervări 0752 288 870

Sau prin formularul de contact