Cabana Izvoranu

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Dragi oaspeti,

S.C. CABANA POIANA IZVORANU S.R.L., denumită în continuare CABANA IZVORANU, respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege.

În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, CABANA IZVORANU prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea principiilor menţionate în continuare.

 

Cine suntem
Prezentul website este proprietatea S.C. CABANA POIANA IZVORANU S.R.L., Cod Unic de Înregistrare RO29136613, Nr. Înmatriculare J10/854/2011, e-mail  office@cabanaizvoranu.ro .

 

Cum protejăm informațiile dumneavoastră
Vă oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultimă generație. În cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului și/sau la panoul de administrare al pachetului de găzduire se face doar de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces și sunt obligate să păstreze confidențialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenţa şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

 

De ce colectăm informații
În conformitate cu principiile Regulamentului şi a legislaţiei în vigoare CABANA IZVORANU are obligaţia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care îi sunt furnizate.

CABANA IZVORANU folosește datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

✅ Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)
✅ Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră.
✅ Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.
✅ Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite.

 

Confidențialitatea informațiilor
Nu dezvăluim informații despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terțe persoane / entități, cu excepția instituțiilor Statului Român sau Comisiei Europene autorizate să auditeze activitatea noastră.

 

Consimțământul dumneavoastră
Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

 

Reguli privind accesarea site-ului
Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

 

Reclamații și sesizări
În România instituția guvernamentală responsabilă cu reglementarea protecției datelor cu caracter personal se numește Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro

CABANA POIANA IZVORANU SRL
BUZĂU, COMUNA TISĂU, STRADA CABANEI NR 158-160
RO29136613
J10/854/2011
IBAN: RO10BTRL01001202765730XX
BANCA TRANSILVANIA


Cabana izvoranu este locul ideal pentru organizarea evenimentelor private, departe de orice forma de civilizatie.Rezervări 0752 288 870

Sau prin forumarul de contact